28.11.2014 Розпочинається конкурс “Збережи довкілля! Не викидай використані батарейки та енергоощадні лампи у смітник!”

Департаментом екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації спільно із Закарпатським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді  та ТОВ “АВЕ Ужгород” з 01 до 19 грудня 2014 року буде проводитися конкурс на кращий малюнок серед учнів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів Закарпатської області на тему:

«Збережи довкілля! Не викидай використані батарейки та енергоощадні лампи у смітник!»

 Мета конкурсу – підвищення екологічної свідомості та відповідальності учнівської молоді у сфері поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування, заохочення молоді до економного використання природних ресурсів та розуміння необхідності екологічно безпечного вторинного використання ресурсів.

Умови конкурсу:

  • роботи подаються з 01 грудня до 13 грудня 2014 року з 10.00 до 16.00 години у Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації за адресою: м. Ужгород, вул. Швабська 14, 88000.
  • приймаються кольорові малюнки формату А4;
  • малюнок повинен бути виконаний кольоровими фарбами (гуаш, акварель, акрил) та олівцями без аплікацій і світлин;
  • малюнок повинен закликати до захисту і збереження довкілля та відображати тематику: «Збережи довкілля! Не викидай використані батарейки та енергоощадні лампи у смітник!»;
  • малюнки, які скопійовані з книг чи Інтернету не розглядатимуться;
  • до кожного малюнку додається етикетка, в якій зазначається: прізвище, ім’я автора (повністю), клас, школа, контактний телефон.

До складу журі входять представники Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА, Закарпатського обласного  еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та ТОВ “АВЕ Ужгород”.

Підсумки конкурсу будуть оголошені 19 грудня 2014 року на сайтах організаторів. Переможець конкурсу (І місце) отримає цінний приз інші (ІІ-ІІІ місця) отримають друковану продукцію з природоохоронної тематики, а також будуть нагороджені грамотами.

За довідками звертатися: м. Ужгород, вул. Швабська 14, 88000 тел: 0312 61 67 01 та м. Ужгород, вул. Загорська 126, 88017, тел: 0312 64 12 33

dep_logo sm     zoenc nn     ave n

.

Залишити відповідь