26.08.2018. Загальнодержавна автоматизована система «Відкрите довкілля» – інструмент належного екологічного е-врядування.

Мінприроди України підготовлено проект розпорядження Кабінету Міністрів України “Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції створення Загальнодержавної автоматизованої системи «Відкрите довкілля»”.

Метою створення автоматизованої системи “Відкрите довкілля” – є:

  • надання громадянам вільного доступу до інформації про стан довкілля та екологічні ризики/загрози для безпечної життєдіяльності;
  • модернізації державного управління та цифровізації процесу надання адміністративних послуг у сфері охорони навколишнього природного середовища у рамках комплексного впровадження механізмів електронного урядування та інформатизації органів державної влади та органів місцевого самоврядування у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

Детально ознайомитися із Концепцією створення Загальнодержавної автоматизованої системи «Відкрите довкілля» можна за посиланням https://menr.gov.ua/projects/125/

Залишити відповідь